2017 Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası Teknik Toplantısı Gerçekleştirildi

29 Eylül 2017
868

2017 Balkan Plaj Voleybolu Şampiyonası Teknik Toplantısı Gerçekleştirildi


29 Eylül – 01 Ekim 2017 tarihleri arasında Nilüfer Belediyesi ev sahipliğinde organize edilecek 2017 Balkan Voleybol Şampiyonası’nın teknik toplantısı bugün (28 Ekim 2017 Perşembe), Gülerpark Hotel’de gerçekleştirildi.


Yarın (29 Eylül 2017 Cuma) Balkan Mahallesi’nde kurulan yeni plaj voleybolu sahalarında oynanacak ana tablo karşılaşmalarıyla başlayacak olan turnuvanın teknik toplantısına, Turnuva Teknik Süpervizörü Athanasios Rerras, Hakem Delegesi Gültekin Tekinalp, Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) üyesi Sevda Güler, turnuvanın teknik ekibi ve sporcular katıldı.


Açılış konuşmasını yapan Turnuva Teknik Süpervizörü Athanasios Rerras, “Bursa’da olmaktan dolayı çok memnunum. Bu turnuvayı organize edilmesinde büyük emekleri olan Nilüfer Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu’na teşekkür ediyorum. Turnuvaya katılımın sadece Balkan ülkeleriyle kısıtlı kalmaması, Danimarka ve Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerden sporcuların da aramızda olmasından dolayı çok memnunuz. 14 erkek, 12 bayan takımı bu organizasyonda mücadele edecekler. Tüm takımlara başarılar diliyor, seyir zevki ve mücadele seviyesi yüksek bir turnuva olmasını umuyorum” dedi.


01 Ekim 2017 Pazar günü her iki kategoride oynanacak yarı final, üçüncülük – dördüncülük ve final müsabakalarıyla sona erecek turnuvada, dereceye girecek sporculara toplam 4.000 EURO para ödülü dağıtılacak. Müsabakaları AS TV naklen yayınlanacak.

 

Turnuvada mücadele olacak takımların listesine ve yarının (29 Eylül 2017 Cuma) programına ulaşmak için tıklayınız.


Create Account



Log In Your Account