"2018 Spor Toto Şampiyonlar Kupası” Medya Toplantısı Yapıldı

08 Ekim 2018
861

2017 – 2018 Voleybol Sezonu’nda Efeler Ligi’ni şampiyon olarak bitiren Halkbank ile 2017 Kupa Voley finalisti Maliye Piyango takımları arasında yarın (09 Ekim 2018, Salı), saat 18.00’da, Ankara TVF Başkent Voleybol Salonu’nda düzenlenecek, “2018 Spor Toto Şampiyonlar Kupası” müsabakasının medya toplantısı bugün (08 Ekim 2018, Pazartesi) TVF Başkent Voleybol Salonu toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantıya; Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, Halkbank Spor Kulübü Takım Kaptanı Burutay Subaşı, Halkbank Spor Kulübü Başantrenörü Alberto Giuliani, Maliye Piyango Spor Kulübü Takım Kaptanı Halil İbrahim Yücel ve Maliye Piyango Spor Kulübü Başantrenörü Serdar Uslu katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, “Ülkemizin iki güzide takımı Halkbank ve Maliye Piyango yarın Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda karşı karşıya gelecek. Seyir ve mücadele gücü yüksek, güzel bir karşılaşma olacağı inancındayız. Tüm Ankara seyircisini bu önemli müsabakayı tribünden takip etmeye davet ediyoruz. Saat 18.00’da başlayacak bu önemli mücadeleyi voleybolun dostu ve her zaman voleybolun yanında olan TRT Spor naklen yayınlayacak. Voleybola katkılarından ötürü Spor Toto’ya ve TRT’ye de buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Her iki takıma da başarılar diliyorum. Ayrıca bu haftasonu oynanaBalkan Kupası’nı kazanma başarısı gösteren Ziraat Bankası Spor Kulübü’nü de tebrik ediyor, onlara da Avrupa Kupaları’nda şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu’dan sonra söz alan Halkbank Spor Kulübü Takım Kaptanı Burutay Subaşı, “Öncelikle 2018-2019 voleybol sezonun hayırlı olmasını diliyor, bütün oyuncu arkadaşlarıma sakatlıksız, sorunsuz bir sezon olmasını diliyorum. Takım olarak Dünya Şampiyonası’nda yer alan oyuncularımızın olması nedeniyle geç toplandık ama bununla ilgili tüm çalışmalarımızı yaptık. Karşılaşma için hazırız. Umarım hak eden tarafın kazanacağı, centilmence bir mücadele olmasını arzu ediyorum. Rakibimiz Maliye Piyango’ya da şimdiden başarılar diliyorum. Tüm Ankara seyircisini karşılaşmaya bekliyoruz.” dedi.

Halkbank Spor Kulübü Başantrenörü Alberto Giuliani ise; “Öncelikle geçtiğimiz sezon elde ettiği başarılar ile bu yıl Spor Toto Şampiyonlar Kupası oynamamıza vesile olan Halkbank Spor Kulübü’nün oyuncu ve teknik ekibine teşekkür ediyorum. Dünya Şampiyonası nedeniyle yarınki karşılaşmaya tam takım halinde hazırlanamadık. Kupayı kazanmak için sahada elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.

Maliye Piyango Spor Kulübü Takım Kaptanı Halil İbrahim Yücel, “2018-2019 voleybol sezonu herkese hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.  Bizim için ve kulübümüz adına çok önemli bir kupa. Güçlü bir takım oynayacağımızın bilincindeyiz. Karşılaşmaya iyi hazırlandık. Kupayı kazanmak için sahada elimizden geleni yapacağız. Halkbank Spor Kulübü’ne de başarılar diliyorum” dedi.

Maliye Piyango Spor Kulübü Başantrenörü Serdar Uslu ise; “2018-2019 voleybol sezonunun herkese hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Sezon başı olması itibariyle tam takım olarak kamp süreci geçiremedik. Bizim de rakibimiz gibi bazı oyuncularımız milli takımlarda yer alıyordu. Güçlü bir ekibe karşı oynayacağız. Sahada elimizden gelenin en iyisi yaparak sezona kupayla başlamak istiyoruz.” ifadelerinde bulundu.


Create Account



Log In Your Account